Kokotek: Szkolenie w Oblackiej Przystani
Młodzież z "gastronomika" uczyła się od mistrza kuchni w Kokotku.
W Oblackiej Przystani odbyło się szkolenie dla uczniów Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Tarnowskich Górach. Młodzież przyglądała się profesjonalnej pracy Tobiasza Króla – szefa kuchni w Oblackiej Przystani w Kokotku.
Uczestnicy mieli okazję przyjrzeć się, jak przygotowujemy nasze wyjątkowe dania… To była wyjątkowa okazja do nauki i dzielenia się kulinarnymi tajemnicami!
Oblacka Przystań z Kokotka wyróżniona
Szef oblackiej kuchni w Kokotku ma bogate doświadczenie kulinarne. Pracował m.in. w restauracjach w Wielkiej Brytanii i Polsce. Jest absolwentem szkoły gastronomicznej w Tarnowskich Górach.
(pg/zdj. Oblacka Przystań)
Maryja Niepokalana – patronka oblatów i „patent do nieba”
27 listopada 2024
Komentarz do Ewangelii dnia
27 listopada 2024
Z listów św. Eugeniusza
27 listopada 2024
Co znaczy, że św. Eugeniusz był „człowiekiem Adwentu”?
26 listopada 2024
Komentarz do Ewangelii dnia
26 listopada 2024
Z listów św. Eugeniusza
26 listopada 2024
Iława: czuwanie w ramach Światowych Dni Młodzieży [+GALERIA]
25 listopada 2024