Lubliniec-Kokotek: Warsztaty kulinarne w Oblackiej Przystani
To już kolejne warsztaty w Oblackiej Przystani
Oblacka Przystań to restauracja działająca przy Oblackim Centrum Młodzieży w Lublińcu-Kokotku. Położony w sercu lublinieckich lasów ośrodek proponuje szeroką i ambitną ofertę kulinarną nie tylko dla uczestników szkoleń, rekolekcji, imprez okolicznościowych, ale także indywidualnych gości, którzy przyjeżdżają tutaj na posiłek.
Szef kuchni Oblackiej Przystani – Tobiasz Król oraz Szymon Szecówka – szef kuchni restauracji Aleja 57 w Częstochowie zorganizowali warsztaty kulinarne. To kolejne już takie szkolenie w oblackiej instytucji.
Uczestnicy warsztatów mogli doświadczyć między innymi tego jak zrobić comber jagnięcy w posypce kasztanowej, oraz pierś z kaczki w sosie pieprzowym, a także jak własnoręcznie zrobić makaron tagliatelle.
Restauracja Oblacka Przystań powstała w 2017 roku.
Za nami kolejne warsztaty kulinarne, prowadzone pod okiem Tobiasz Król, oraz Szymon Szecówka, szefa kuchni w Aleja 57. 👨🍳 Uczestnicy warsztatów mogli doświadczyć między innymi tego jak zrobić comber jagnięcy w posypce kasztanowej, oraz pierś z kaczki w sosie pieprzowym, a także jak własnoręcznie zrobić makaron tagliatelle. 🍜 Dziękujemy za waszą obecność! 🤩 Za wszystkie produkty dziękujemy firmie Transgourmet Polska. 🙌 #warsztaty #szefkuchni #oblackaprzystan #lubliniec #warsztatykulinarne
Opublikowany przez Oblacka Przystań Środa, 29 listopada 2023
Więcej o Oblackiej Przystani: KLIKNIJ
(pg)
Z listów św. Eugeniusza
25 listopada 2024
Komentarz do Ewangelii dnia
25 listopada 2024
Madagaskar: Prowincjał w Tamatave
24 listopada 2024
Komentarz do Ewangelii dnia
24 listopada 2024
Komentarz do Ewangelii dnia
23 listopada 2024
Oblaci: z pasji do muzyki
22 listopada 2024
Z listów św. Eugeniusza
22 listopada 2024